Bij Parquet De Flandre nemen we ook de renovatie van jouw vloer voor onze rekening, of het nu gaat om een kleine opfrissing of een volledig nieuw parket.

Opschuren van een bestaande vloer

Is het tijd voor een grondige “make-over” van jouw parketvloer?
Na schade of langdurig ondermaats onderhoud, kan het zijn dat een gewone opfrisbeurt niet volstaat om de parketvloer opnieuw te laten schitteren. Gelukkig heb je een parketvloer! De meeste houten vloeren zijn makkelijk en snel terug om te toveren tot een “nieuwe vloer”.

Het grote voordeel van parket is dat je deze vloer gewoon kan opschuren. Het beschadigde of verweerde gedeelte wordt dan nauwkeurig weggeschuurd om de onderliggende eye-catcher terug bloot te leggen. Wist je dat het opschuren van een parket quasi stofvrij kan? Je zal versteld staan welke intense schoonheid zich schuil houdt onder het oppervlak van jouw druilerig-ogende parketvloer. Vraag je snel een vrijblijvende offerte voor het opschuren en afwerken van jouw bestaande vloer.

opschuren parketvloer voor
Opschuren parketvloer voor
Opschuren parketvloer na
Opschuren parketvloer na

Vervangen van de parketvloer

Wanneer jouw parketvloer niet meer kan gereanimeerd worden is het tijd voor de drastische aanpak! Tabula Rasa!
Of heb je gewoon een bestaande kille tegelvloer die je parten speelt tijdens je blootsvoetse avondmomenten? Hoe verweerd en verwelkt ze ook mag zijn, elke ruimte verdient de warmte van een parketvloer!

Aarzel niet om langs te komen om jouw grondig renovatieproject met ons te bespreken. Na een bezoekje ter plaatse om de omvang en het kostenplaatje van jouw project in te schatten, maken wij een gedetailleerde finale offerte. Ons ervaren plaatsingsteam neemt alle voorbereidende werken ter harte en stoomt de ruimte klaar voor de plaatsing van jouw nagelnieuwe Parquet De Flandre!